IMAGE BY ME logotype mobil

VARUMÄRKE IOAKU

IOAKU är ett svenskt varumärke grundat i slutet av 2012 av mode och accessoardesignern Fanny Ek. Fanny utvecklade tidigt ett konstsinne som ledde henne till studier på Tillskärarakademin i Malmö. Vidare fortsatte hon sina modestudier på den erkända modeskolan ISTITUTO MARANGONI i LONDON där hon även fick pris som ”Bästa avgångselev”.

Hennes examen ledde till ett jobb som modedesigner. Efter ett antal år inom branschen ville Fanny Ek fullfölja hennes dröm om att starta eget. Samma år blev IOAKU ett av de utvalda varumärken som blev nominerad till ”PRECIOUS TALENTS” av Nordens största modemässa ”PRECIOUS” och Svenska Moderådet. Året därpå vann Fanny priset som ”Årets nykomling/PRECIOUS TALENT” och hennes produkter har fått utmärkelser som ”Årets Trend”, ”Årets Stil” flera år i rad.

IOAKU är smyckemärket man skall ha koll på, Fannys kreationer uppskattas världen över, många kändisar bär hennes smycken och de syns dessutom i modepress, media och TV. Märkets design är personlig och genomsyrad av Fannys passion för konst, design och hantverk.

Smyckena är unika, eleganta och sofistikerade samtidigt som de är mycket uttrycksfulla. Kollektionen är av hög kvalitet men till rimliga priser.