IMAGE BY ME logotype mobil

TOTAL LYCKA - Idag LANSERAR vi ett nytt varumärke i IMAGE BY ME webshopen - DAILY ELEGANCE - Exklusiva kläder & Accessoarer för stilmedvetna kvinnor som vill omsluta sig i lyx, elegans och stil.

Detta firar vi med 10% Rabatt på ALLT i webshopen t.o.m söndag. Uppge rabattkoden ” DAILY” i kassan för att aktivera rabatten!!!

DAILY ELEGANCE - grundades av svenska designers som är bosatta i Spanien och Miami och som har en stor passion för mode, interiörer och skönhet. Inspirerad av den klassiska, eleganta spanska kvinnan och den moderna Miami-stilen, kombinerar de dessa influenser med det sofistikerade skandinaviska utseendet.
Tack fantastiska @asa_ingrosso för Amazing Pics

 

Läs hela inlägget »

Trenderna i inredning påverkas av övriga trender i omvärlden. Miljö och hållbarhet är ledord som fortsatt kommer att påverka hur vi inreder våra hem framöver. Vi älskar våra hem och därför ska man inte kompromissa med val av möbler, färger, detaljer och inredning i hemmet. Här kommer inredningstips från oss på IMAGE BY ME:

• Satsa på svarta detaljer som skapar lyxig känsla i ditt hem. Vi går mot ljusare tider, i alla fall utomhus. Inomhus går vi däremot mot mörkare tider, en av vårens 2019 stora trender är nämligen grått & svart. Vi plockar tillbaka 80-talskänslan med svarta & gråa detaljer och möbler. 

• Skapa stilrena stilleben genom att hålla dig till en färgskala.

• Gråskala skapar lugn och ser exklusivt ut.

• Växtlighet! Växter överlag har fått en central roll i alla former av inredning. Stora palmer och härliga grönskande växter ger liv till våra hem.

• Mixa det eleganta, moderna, strama och skapa ditt drömhem med hjälp av trendiga inredningsprodukter från oss på IMAGE BY ME www.imagebyme.se 


 

Läs hela inlägget »

En av vårens stora trender är tyllkjolar. Det är väldigt lekfullt och kreativt med tyllkjolar och allt handlar mest om att krydda dom med tydliga accessoarer för att skapa rätt balans i outfiten. De funkar både till vardags och till fest, och är det perfekta plagget att bära i vår! Matcha dem gärna med en tuffare t-shirt eller en skinnjacka.

Dessa supersnygga tyllkjolar kommer att lanseras exklusivt under VIP EVENTET den 28 mars i vårt showroom i Löddeköpinge. Glöm inte att anmäla dig. SISTA DAG IDAG!!!

https://www.facebook.com/events/395881537877519/?ti=icl 

Läs hela inlägget »

Gult är en av våren 2019 allra trendigaste färger!
New in
- supersnygg långklänning från @karmamiacph finns i webshopen. Perfekt med en skinnjacka till fest eller till vardag med ett par sneakers.


 

Läs hela inlägget »


WALLDERINSKA - SPORTSWEAR & LIFESTYLE FASHION AT IMAGE BY ME
 

Nytt varumärke i webshopen - Swedish luxury brand WALLDERINSKA - Exklusiva träningskläder för stilmedvetna kvinnor som vill omsluta sig i lyx och träna med stil. Träningskläderna är dessutom så snygga att man kan bära dem även vid andra tillfällen. En perfekt look att bära när man vill känna sig avslappnad men ändå chic. Såååå snygga, lyxiga och supersköna.

Shpppa och inspireras på:

www.imagebyme.se

Läs hela inlägget »

Supersnygg jacka från FRONTROW I biker modell med guld detaljer! Svart i Lamm napa tvättad effekt och alldeles perfekt i modellen! Finns enbart i begränsad upplaga! Är du på jakt efter den perfekta skinnjackan då ska du verkligen beställa denna supercoola läderjacka. Första leveransen tag slut väldigt snabbt så lägg beställning redan idag!


https://www.imagebyme.se/store/p/kl%C3%A4der-296419/bikery-jacket-black-gold-frontrow-870333

 

Läs hela inlägget »

Hjärtligt välkomna torsdagen den 28 Mars kl 18.00 på en flärdfull och inspirerande kväll med fokus på trender, mode, inredning och livsstil i vårt showroom i Löddeköpinge. Vi bjuder på ett härlig mingel, vår inspiration, bubbel.....

Under kvällen kommer Britta från KARMAMIA CPH att finnas på plats för att presentera en helt ny KARMAMIA kollektion som ENDAST kommer att visas exklusivt under kvällen. OBS! Denna special kollektion kommer endast kunna beställas under kvällen! KARMAMIAS CPH kollektion finns enbart i Limited Edition! Deras underbara och lyxiga kimonos, kjolar, toppar, klänningar tillverkas i Dubai, är helt fantastiska och oemotståndliga.

Alla som handlar under kvällen får en lott och chansen att vinna dessa fantastiska priser!
1 pris - fantastisk top från KARMAMIA värde 1250,-
2 pris - cool halsband från IOAKU värde 399,-
3 pris - exklusiv krukset värde 349,-

Under kvällen kommer vi att ha oemotståndliga erbjudande på inredningsprodukter, smycken, kläder mm...

Dra ihop ett gäng med tjejer - eller kom själv - Antal platser är begränsade och förhandsanmälan måste göras senast den 23 mars på Facebook, e-postadress elvira.lundh@ibme.se, eller klicka på knappen nedan.

Vårt showroom är belägen på Handelsplats Center Syd på Produktvägen 8 B i Löddeköpinge med omedelbar närhet till E6:an.

Hjärtligt välkomna

Team IMAGE BY ME

 

Läs hela inlägget »