IMAGE BY ME logotype mobil

     IMAGE BY ME MODESHOW / VIP EVENT


 

Du boka in Ert eget IMAGE BY ME VIP EVENT/ MODESHOW på jobbet, i en lokal, hemma hos Dig eller i vårt Showroom/ Studio på Bronsgatan 3 i Ystad!

Våra VIP EVENT är ett modernt och trendigt forum där vi umgås, har roligt tillsammans, skapar mysig stämning och ger varandra inspiration och idéer kring fashion, modeaccessoarer och heminredning.

IMAGE BY ME är ett unikt och kompetent företag som under många år, mycket framgångsrikt, skapat välorganiserade och personliga events som besökarna minns och uppskattar. Kombinationen av flärd och lyx med unika inredningsprodukter, accessoar och kläder samt föreläsningar tex om kommande trender, dessa fantastiska VIP EVENT har visat sig vara ett vinnande och väldigt uppskattat koncept. För många ett riktigt skönt och välbehövligt avbrott i vårt stressiga liv.

När Ni anlitar IMAGE BY ME kan Ni själv välja hur involverade Ni vill vara i planering och genomförande, eller om Ni vill låta oss sköta hela eventet. Vi skräddarsyr Ditt event genom att ta in olika inspiratörer inom inredning och mode, skönhet, hälsa och inredning.
 

Under eventet får Ni uppleva våra produkter live. Dessutom får Ni personlig rådgivning inom mode, styling/trender av våra duktiga och trendmedvetna representanter. Därefter kan nI göra beställningar och beställda varor levereras till närmaste utlämningsställe efter några dagar. Varje kund får en faktura på sitt köp med 30 dagars betalningsvillkor. Ett smartare sätt att shoppa på helt enkelt!
 

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

I vår kollektion hittar Du det bästa till Dig själv och Ditt hem. Vårt urval av produkter är dessutom väldigt uppskattade som present och en fin gåva till någon Du tycker om.
 

Ta gärna kontakt med oss på IMAGE BY ME och låt oss presentera hur vi kan hjälpa Dig eller Ditt företag arrangera ett lyckat VIP EVENT/ MODESHOW! 

Varmt välkommen!

Elvira Lundh & TEAM IMAGE BY ME


 


WE BELIEVE IN STYLE AND BEAUTY & YOU DESERVE THE BEST!