IMAGE BY ME logotype mobil
VÄLKOMMEN TILL IMAGE BY ME
 


IMAGE BY ME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DIG SOM ÄR TREND OCH MODEMEDVETEN!
 

IMAGE BY ME - Kombinerad -Webshop | Showroom | Lifestyle & Konceptbutik som säljer handplockat high-fashion mode och designinredning där alla får en personlig och lyxig shoppingupplevelse

Ge Ditt hem och Dig själv en personlig touch med IMAGE BY ME´s noga utvalda produkter. På imagebyme.se erbjuder vi
ett fantastiskt handplockat sortiment av kläder, smycken, trendig inredning och design online.
Hjärtligt välkommen att välja Dina favoriter bland vår snygga inredning och Limited Edition kollektion!
 

Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning  live i Showroomet i Ystad och även få personlig rådgivning. Vi på IMAGE BY ME fokuserar alltid på design och hållbara produkter.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.

IMAGE BY ME SHOWROOM/STUDIO/LIFESTYLE & KONCEPTBUTIK finns på Bronsgatan 3 i Ystad, dit Du som kund alltid är hjärtligt välkommen!
                                                    


 

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY
 

IMAGE BY ME (IBME) arbetar ständigt med våra värderingar att agera socialt ansvarsfullt, oavsett om det gäller miljön eller de förhållanden vi har skapat i vårt showroom. Vi verkar för sunda omgivningar, nöjda kunder samt glada och engagerade medarbetare. Verksamhetens sociala ansvar är viktigt för oss. Som ytterligare ett led i vårt sociala engagemang går en del av vår omsättning till vårt eget ”IMAGE BY CHARITY” där vi bidrar med pengar till ”Världens Barn”.


GRUNDARE TILL IMAGE BY ME - ELVIRA LUNDH:
 

Elvira har varit företagare i över 25 år och drivs framförallt av prioriteringen ”KUNDEN, PASSIONEN, PRODUKTEN OCH UTVECKLINGEN ALLTID I FOKUS”. Hon är utbildad inredningsdesigner/fashionstylist, har stylat många företag samt privata hem och har dessutom en bred erfarenhet och ett genuint intresse för stil, interiör, mode, fashion och design. 

Elvira har drivit konsultföretag inom design/styligkonsultationer och konceptbutik med både märkeskläder och designade inredningsprodukter IMAGE OF PR i Helsingborg. Dessutom har hon utvecklat konceptet VIP EVENT med inbjudna gäster såsom designers, inspiratörer, föreläsare, bloggare, entreprenörer, inredningsstylister etc.

Ett av Elviras många prestigeprojekt var att inreda spa och relaxavdelningen i Turning Torso i Malmö. Elvira har alltid jobbat med människor och hon brinner för att inspirera andra, skapa personlig stil och IMAGE. Under alla år som egen företagare har hon skaffat sig ett unikt nätverk runt om i hela världen gällande inköpskanaler, distributörer, andra modedesigners och är dessutom en kreatör med stil och smak.  
 
 

Hennes ambition har alltid varit att skapa en väldefinierad stil, locka fram det bästa ur varje unik person och det viktigaste av allt: Kunden, passionen, produkten och utvecklingen alltid i fokus! Elviras mål med IMAGE BY ME (IBME) är att alltid ligga i framkant och ha unika, trendiga och handplockade Kläder, Smycken, Accessoarer och Inredningsprodukter och att nu fler skall få tillgång till hennes personliga favoriter. Dessutom att ständigt arbeta för att ta begreppet kundservice och shopping till nya nivåer.
With Passion & Love

VD & IMAGE BY ME GRUNDARE / Elvira Lundh


IMAGE BY ME - PERFECT CHOICE FOR CONFIDENT & MODERN PEOPLE WITH STYLE