IMAGE BY ME logotype mobil 
BLI VÄRDINNA HOS IMAGE BY ME!


 DU FÅR FINA VÄRDINNEFÖRDELAR OCH BLIR EN DEL AV VÅRT IBME TEAM!

NU SÖKER VI ENGAGERADE VÄRDINNOR!


Som värdinna bjuder Du hem dina vänner, väninnor, arbetskamrater, grannar en eftermiddag eller kväll till Dig. Du bestämmer själv hur Du vill lägga upp Ditt eget IMAGE BY ME VIP EVENT. Det kan vara allt från en vinkväll med gänget, fika med föräldragruppen, eller varför inte en aktivitet på jobbet. 

En av våra säljare kommer i god tid hem till Dig, stylar och gör en presentation av vårt unika produktsortiment. Under eventet får Ni uppleva alla produkter live. Dessutom får Ni personlig rådgivning inom styling/trender av våra duktiga och trendmedvetna säljare.

Några dagar efter eventet levereras varorna till närmaste utlämningsställe till respektive kund.
Varje kund får en faktura på sitt köp med 30 dagars betalningsvillkor.

I vår kollektion hittar Du det bästa till Dig själv och Ditt hem. Vårt urval av produkter är dessutom väldigt uppskattade som present och en fin gåva till någon Du tycker om.

                    

BRA ANLEDNINGAR TILL ATT BLI VÄRDINNA FÖR ETT VIP EVENT HOS IMAGE BY ME:
 

Som värdinna förtjänar du att bli bortskämd. Vi ger dig därför 10% av kvällens omsättning i rabatt på ditt eget köp. Vi är ganska säkra på att även dina vänner tycker att du ska bli lite bortskämd. Exempel: Eventet omsätter 8 000 SEK. Värdinnan får då 10% av 8 000 SEK att handla för, alltså 800 SEK.

Dina egna köp som värdinna räknas in i eventets totala försäljning. Personer som inte kan komma på eventet kan ändå göra en beställning. Dessa förbeställningar ska göras senast på dagen för eventet, för att räknas in i den totala försäljningen.

Våra säljare står för presentation, styling och övriga förberedelser inför VIP EVENTET. Du ska bara bjuda in dina gäster, skruva upp mysfaktorn med kaffe eller kanske ett glas vin och kanske något gott att äta. Våra säljare ger Dig och Dina gäster massor av inspiration och stylingtips.

Vi levererar direkt till kund som betalar mot faktura. På detta sätt underlättar vi för alla parter. Värdinnan behöver inte samla in pengar eller hantera distributionen och kunden får betala mot faktura på 30 dagar.

Våra VIP EVENT är ett modernt och trendigt forum där vi umgås, upplever produkterna live och ger varandra inspiration och idéer kring modeaccessoarer och heminredning.