IMAGE BY ME logotype mobil


 KÖPVILLKOR FÖR VIP EVENT IMAGE BY ME

 


LEVERANS/BETALNINGSVILLKOR:


Vår normala leveranstid är 5-8 arbetsdagar förutsatt att varan finns på vårt centrallager.
Tillsammans med varorna ligger även fakturan. Betalningsvillkor är 30 dagar netto och vi tar INTE ut någon faktura avgift.
 
Vi samarbetar med DB Schenker. Vi tar ut en fraktavgift på endast 99 SEK oavsett storlek på beställningen. När Din beställning anlänt till utlämningsstället, skickas en SMS avisering till Dig.
 
När Du handlar på ett VIP EVENT gäller följande:

IMAGE BY ME samarbetar med COLLECTOR BANK och vi kan därför erbjuda Dig som kund att betala hela beloppet mot 30 dagars faktura eller delbetala om Du föredrar det.

Vid köp med Collector faktura så görs en sedvanlig kreditkontroll av Collector bank. Är Du under 18 år så måste Du ha målsmans tillstånd för att beställa hos IMAGE BY ME. Du kan endast beställa till Din folkbokföringsadress.

Vi reserverar oss för tryckfel och eventuell slutförsäljning.                    

Ångerrätt i 14 dagar
 
“Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”
 
Kontakta alltid oss på info@ibme.se innan Du skickar tillbaka varan.
 
Ej uthämtat paket:

Beställning som är levererad med postpaket och ej utlöst inom 14 dagar returneras till IMAGE BY ME. För icke utlösta/uthämtade paket debiterar vi en hanteringskostnad på 240 kr.

 


REKLAMATION:

 
Om Du upptäcker att en vara i din leverans är defekt eller har ett produktionsfel ber vi Dig att göra en reklamation.
Maila oss på: ELVIRA.LUNDH@IBME.SE

Skadat paket eller innehåll:

Det är viktigt att Du kontrollerar paketet när Du hämtar ut det och anmäler en transportskada direkt till transportföretaget.

Vi rekommenderar att returnering av vara/varor sker i paket eller rekommenderat brev då detta är spårbart. IMAGE BY ME tar inget ansvar för bortkomna försändelser.

Kontakta alltid oss på elvira.lundh@ibme.se innan Du skickar tillbaka Din vara.

Telefon: 070-6744493 (Kundservice öppettider är vardagar kl 10-15).
 
SKICKA PAKETET TILL:

IMAGE BY ME INVEST AB
BRONSGATAN 3
27139 YSTAD