IMAGE BY ME logotype mobil

vip event by image by me

Hjärtligt välkomna torsdagen den 28 Mars kl 18.00 på en flärdfull och inspirerande kväll med fokus på trender, mode, inredning och livsstil i vårt showroom i Löddeköpinge. Vi bjuder på ett härlig mingel, vår inspiration, bubbel.....

Under kvällen kommer Britta från KARMAMIA CPH att finnas på plats för att presentera en helt ny KARMAMIA kollektion som ENDAST kommer att visas exklusivt under kvällen. OBS! Denna special kollektion kommer endast kunna beställas under kvällen! KARMAMIAS CPH kollektion finns enbart i Limited Edition! Deras underbara och lyxiga kimonos, kjolar, toppar, klänningar tillverkas i Dubai, är helt fantastiska och oemotståndliga.

Alla som handlar under kvällen får en lott och chansen att vinna dessa fantastiska priser!
1 pris - fantastisk top från KARMAMIA värde 1250,-
2 pris - cool halsband från IOAKU värde 399,-
3 pris - exklusiv krukset värde 349,-

Under kvällen kommer vi att ha oemotståndliga erbjudande på inredningsprodukter, smycken, kläder mm...

Dra ihop ett gäng med tjejer - eller kom själv - Antal platser är begränsade och förhandsanmälan måste göras senast den 23 mars på Facebook, e-postadress elvira.lundh@ibme.se, eller klicka på knappen nedan.

Vårt showroom är belägen på Handelsplats Center Syd på Produktvägen 8 B i Löddeköpinge med omedelbar närhet till E6:an.

Hjärtligt välkomna

Team IMAGE BY ME