IMAGE BY ME logotype mobil

By Rydéns Yes We Can bordslampa Svart matt

Pris:
2 495 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
By Rydéns Yes We Can
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Hoppfull snygging. Yes We Can bordslampa är en iögonfallande lampa med solida former i svart, matt, metall. Yes We Can bordslampa ger med sin avskalade men varma design känslan av att det goda kommer segra över det onda. Den breda, svarta lampskärmen i tyg harmoniserar i kontrast med den lite smalare lampfoten, som drar tankarna till en person som håller världen på sina axlar, och vars hals pryds av ett halsband med fredstecknet. Insidan av lampskärmens insida är kopparfärgad, vilket gör att ljuset reflekteras och ger ett ännu mäktigare intryck. Placera Yes We Can bordslampa på din favoritplats i hemmet och njut av den dag efter dag. Den gör sig lika snygg i det ljusa vardagsrummet som i det mörkare sovrummet. Eller varför inte placera den i uterummet under sommarmånaderna i kontrast till den gröna växtligheten utanför?
Yes We Can bordslampa är formgiven av Åsa Gessle exklusivt för By Rydén och är en av sju olika modeller i vårt sortiment.

Yes We Can bordslampa mäter 27 cm i diameter och har en höjd på 45 cm. Den generösa sladden på 200 cm ger dig en större valmöjlighet vad gäller placering i förhållande till ditt vägguttag. Strömbrytaren hittar du på kabeln. Yes We Can bordslampa kräver en ljuskälla med sockel E27 och max 5W LED. Vid användning av rätt ljuskälla och installerad dimmer, är Yes We Can bordslampa även dimbar. Vi rekommenderar en ljuskälla med färgen amber, detta för att få ett varmt och välkomnande ljussken.
För inomhusbruk. Ljuskälla ingår ej.
 
Designer: Åsa Gessle