IMAGE BY ME logotype mobil

Släpp loss kreativiteten i vår med inredningsprodukter från oss på IMAGE BY ME. 

Trenderna i inredning påverkas av övriga trender i omvärlden. Miljö och hållbarhet är ledord som fortsatt kommer att påverka hur vi inreder våra hem framöver. Vi älskar våra hem och därför ska man inte kompromissa med val av möbler, färger, detaljer och inredning i hemmet. Här kommer inredningstips från oss på IMAGE BY ME:

• Satsa på svarta detaljer som skapar lyxig känsla i ditt hem. Vi går mot ljusare tider, i alla fall utomhus. Inomhus går vi däremot mot mörkare tider, en av vårens 2019 stora trender är nämligen grått & svart. Vi plockar tillbaka 80-talskänslan med svarta & gråa detaljer och möbler. 

• Skapa stilrena stilleben genom att hålla dig till en färgskala.

• Gråskala skapar lugn och ser exklusivt ut.

• Växtlighet! Växter överlag har fått en central roll i alla former av inredning. Stora palmer och härliga grönskande växter ger liv till våra hem.

• Mixa det eleganta, moderna, strama och skapa ditt drömhem med hjälp av trendiga inredningsprodukter från oss på IMAGE BY ME www.imagebyme.se